سه شنبه / ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۱:۲۹
سرویس : بازار سرمایه
کد خبر : ۱۲۶۷
گزارشگر : ۱۹۳۰
منبع: بازار سرمایه ایران(سنا)
سرویس بازار سرمایه
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس

آینده بازار نیازمند اصلاح است

مدیران کشور برای ترمیم دوباره بازار سرمایه تلاش کنند تا شاهد تکرار دوباره رکود نباشیم.

آینده بازار نیازمند اصلاح است
نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب و داورزن در مجلس شورای اسلامی با بیان مطلب فوق به پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و اهمیت بازار سرمایه، سیاستمداران کشور باید ضمن آسیب شناسی دقیق گذشته، توجه ویژه به تحول بازار سرمایه داشته باشند.

بهروز محبی نجم‌آبادی افزود: با توجه به ضرر و زیان تعداد زیادی از سهامداران خرد در سال گذشته و فرصت‌هایی که به دنبال انتخاب مسیر اشتباه تبدیل به تهدید شد، بازار سرمایه باید به طور دقیق آسیب شناسی شود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس عنوان کرد: بایستی مدیران کشور برای ترمیم دوباره بازار سرمایه تلاش کنند تا مجدد رکود در بازار سرمایه تکرار نشود.

وی اظهار کرد: برنامه ریزی و ایجاد فرصت‌های استثنایی در بازار سرمایه در جهت شفافیت و واقعی تر شدن قیمت‌ها از دیگر برنامه‌هایی است که باید سرلوحه کارها قرار گیرد.

دبیر مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی ادامه داد: نگاه عمیق و بلند مدت به بازار سرمایه داشته باشیم و فراموش نکنیم حباب‌ها نتیجه غیر واقعی فکر کردن و نبود برنامه ریزی است.

وی گفت: خوشبختانه کشور به سمت واقع گرایی پیش می‌رود و دولت سیزدهم نیز تلاش می کند از تمامی ظرفیت‌ها استفاده کند.
تعداد بازدید : ۶۳۵
(سه شنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۰) ۱۱:۲۹
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید